Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 373g532kcal46.6g1.1g38.2g0g
Kuohukerma226g768kcal4.5g6.8g79g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 34g132kcal0.7g0.7g14.2g0g
Paprika punainen 113g33kcal1.1g5.1g0.5g2.1g
Tonnikala öljyssä 339g643kcal91.9g0g30.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2394g4261kcal291g36g325.4g7.4g
Valittu annoskoko1197g2131kcal145.5g18g162.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna599g1065kcal72.8g9g81.4g1.9g
Arvot/100g100g178kcal12.2g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005