Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.4g0.2g8.5g0g
Kuohukerma50g171kcal1g1.5g17.6g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 7.5g29kcal0.2g0.2g3.2g0g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Tonnikala öljyssä 75g143kcal20.4g0g6.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5.1kcal0.2g1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g947kcal64.8g8g72.6g1.8g
Valittu annoskoko266g473kcal32.4g4g36.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna133g237kcal16.2g2g18.2g0.5g
Arvot/100g100g178kcal12.2g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005