Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 207g295kcal25.9g0.6g21.2g0g
Kuohukerma126g427kcal2.5g3.8g43.9g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 19g73kcal0.4g0.4g7.9g0g
Paprika punainen 63g18kcal0.6g2.8g0.3g1.2g
Tonnikala öljyssä 188g357kcal51g0g16.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1330g2367kcal161.6g20g180.8g4.2g
Valittu annoskoko665g1184kcal80.8g10g90.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna333g592kcal40.4g5g45.2g1.1g
Arvot/100g100g178kcal12.2g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005