Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 290g414kcal36.2g0.9g29.7g0g
Kuohukerma176g597kcal3.5g5.3g61.5g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 26g103kcal0.6g0.6g11.1g0g
Paprika punainen 88g26kcal0.8g4g0.4g1.7g
Tonnikala öljyssä 264g500kcal71.5g0g23.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g88g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1862g3314kcal226.2g28.2g253.4g5.8g
Valittu annoskoko931g1657kcal113.1g14.1g126.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna466g829kcal56.6g7.1g63.4g1.5g
Arvot/100g100g178kcal12.1g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005