Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g292g788kcal46.7g0g67.1g0g
Lohifilee 751g1466kcal140.3g0g101.3g0g
Timjami 1.7g4.7kcal0.2g0.4g0.1g0.6g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g8.3g11kcal0.3g1.8g0.5g1.2g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 50g14kcal1.6g0.5g0.4g0.8g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Sitruunamehu, laimentamaton8.3g1.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2230g4580kcal378.6g6.8g339g6g
Valittu annoskoko1115g2290kcal189.3g3.4g169.5g3g
Annoskoko puolitettuna558g1145kcal94.7g1.7g84.8g1.5g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269391