Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g409g1103kcal65.4g0g94g0g
Lohifilee 1051g2052kcal196.4g0g141.9g0g
Timjami 2.3g6.6kcal0.2g0.6g0.2g0.9g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g12g15kcal0.4g2.5g0.7g1.6g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 70g19kcal2.2g0.7g0.6g1.1g
Mustapippuri 2.3g6.5kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Sitruunamehu, laimentamaton12g2.5kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3122g6411kcal529.8g9.8g475g8.4g
Valittu annoskoko1561g3206kcal264.9g4.9g237.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna781g1603kcal132.5g2.5g118.8g2.1g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269391