Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g467g1261kcal74.7g0g107.4g0g
Lohifilee 1201g2346kcal224.4g0g162.1g0g
Timjami 2.7g7.5kcal0.2g0.7g0.2g1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g13g18kcal0.4g2.8g0.8g1.9g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 80g22kcal2.5g0.8g0.6g1.3g
Mustapippuri 2.7g7.5kcal0.3g1g0.1g0.7g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3568g7327kcal605g11g542.4g9.8g
Valittu annoskoko1784g3664kcal302.5g5.5g271.2g4.9g
Annoskoko puolitettuna892g1832kcal151.3g2.8g135.6g2.5g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269391