Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g525g1419kcal84.1g0g120.8g0g
Lohifilee 1351g2639kcal252.5g0g182.4g0g
Timjami 3g8.5kcal0.3g0.8g0.2g1.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g15g20kcal0.5g3.2g0.9g2.1g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 90g24kcal2.8g1g0.7g1.4g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4014g8243kcal681g12.8g610.2g10.8g
Valittu annoskoko2007g4122kcal340.5g6.4g305.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna1004g2061kcal170.3g3.2g152.6g2.7g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269391