Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g584g1576kcal93.4g0g134.3g0g
Lohifilee 1501g2932kcal280.6g0g202.7g0g
Timjami 3.3g9kcal0.3g0.9g0.2g1.2g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g17g22kcal0.5g3.5g1g2.3g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 100g27kcal3.1g1.1g0.8g1.6g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Sitruunamehu, laimentamaton17g3.5kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4460g9159kcal756.8g14.2g678.2g12g
Valittu annoskoko2230g4579kcal378.4g7.1g339.1g6g
Annoskoko puolitettuna1115g2290kcal189.2g3.6g169.6g3g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269391