Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g700g1890kcal112g0g161g0g
Lohifilee 1800g3516kcal336.4g0g243g0g
Timjami 4g11kcal0.4g1.1g0.3g1.5g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g20g26kcal0.6g4.2g1.2g2.8g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 120g33kcal3.7g1.3g1g1.9g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5348g10982kcal907.2g16.8g813.2g14.6g
Valittu annoskoko2674g5491kcal453.6g8.4g406.6g7.3g
Annoskoko puolitettuna1337g2746kcal226.8g4.2g203.3g3.7g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269391