Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g117g315kcal18.7g0g26.9g0g
Lohifilee 300g586kcal56.1g0g40.5g0g
Timjami 0.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g3.3g4.4kcal0.1g0.7g0.2g0.5g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 20g5.4kcal0.6g0.2g0.2g0.3g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana892g1832kcal151.4g3g135.6g2.4g
Valittu annoskoko446g916kcal75.7g1.5g67.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna223g458kcal37.9g0.8g33.9g0.6g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269391