Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g175g473kcal28g0g40.3g0g
Lohifilee 450g880kcal84.2g0g60.8g0g
Timjami 1g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g5g6.6kcal0.2g1.1g0.3g0.7g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 30g8.1kcal0.9g0.3g0.2g0.5g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton5g1.1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1338g2748kcal227g4.4g203.4g3.8g
Valittu annoskoko669g1374kcal113.5g2.2g101.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna335g687kcal56.8g1.1g50.9g1g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269391