Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g234g631kcal37.4g0g53.7g0g
Lohifilee 600g1173kcal112.2g0g81.1g0g
Timjami 1.3g3.8kcal0.1g0.4g0.1g0.5g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g6.7g8.7kcal0.2g1.4g0.4g0.9g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 40g11kcal1.2g0.4g0.3g0.6g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Sitruunamehu, laimentamaton6.7g1.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1784g3664kcal302.4g5.6g271.2g4.8g
Valittu annoskoko892g1832kcal151.2g2.8g135.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna446g916kcal75.6g1.4g67.8g1.2g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269391