Kevyt kalapaistos

Leikkaa munakoiso, tomaatit, sipuli ja kesäkurpitsa ohuehkoiksi viipaleiksi.

Laita uunipellille reilu pala leivinpaperia ja asettele kasvikset vuorotellen limittäin kahteen riviin leivinpaperin päälle.

Jauha päälle suolaa ja mustapippuria sekä n. ruokalusikallinen oliiviöljyä.

Suolaa kevyesti kalafileet ja asettele ne kasvispedille.

Hienonna paprika ja valkosipulinkynnet pieneksi silpuksi ja ripottele kalaileiden päälle.

Lorauta vielä n. 1 rkl oliiviöljyä.

Nosta leivinpaperin sivut ylös ja taittele koko annos tiiviiksi paketiksi.

Paista 175 asteisessa uunissa n. 30 min. Silppua tuoreet yrtit salaatiksi ja mausta sitruunamehulla.

Ota kala uunista ja ripottele päälle yrttisalaattia.

Tarjoile maalaispatongin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pimpula87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siika, 1 filee= 75g75g75kcal12.9g0g2.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g50g10kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Munakoiso 75g17kcal0.4g2.3g0.1g1.9g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 87g16kcal0.5g2.2g0.3g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Paprika punainen 43g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Basilika, tuore3.7g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Persilja 15g4.1kcal0.2g0.2g0g1.2g
Ruohosipuli, tuore13g3.4kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 30g8kcal0.1g0.4g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana854g433kcal32g21.2g20.6g12.8g
Valittu annoskoko427g216kcal16g10.6g10.3g6.4g
Annoskoko puolitettuna214g108kcal8g5.3g5.2g3.2g
Arvot/100g100g51kcal3.7g2.5g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269411