Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile600g798kcal114g4.2g36g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g315g882kcal56.7g1.6g72.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g135g378kcal25.6g0g29.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g4116kcal392.6g11.6g276.4g0g
Valittu annoskoko1050g2058kcal196.3g5.8g138.2g0g
Annoskoko puolitettuna525g1029kcal98.2g2.9g69.1g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.6g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269731