Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile800g1064kcal152g5.6g48g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g420g1176kcal75.6g2.1g96.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g180g504kcal34.2g0g39.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g5488kcal523.6g15.4g368.4g0g
Valittu annoskoko1400g2744kcal261.8g7.7g184.2g0g
Annoskoko puolitettuna700g1372kcal130.9g3.9g92.1g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.6g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269731