Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile1000g1330kcal190g7g60g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g525g1470kcal94.5g2.6g120.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g225g630kcal42.7g0g49.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3500g6860kcal654.4g19.2g460.6g0g
Valittu annoskoko1750g3430kcal327.2g9.6g230.3g0g
Annoskoko puolitettuna875g1715kcal163.6g4.8g115.2g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.5g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269731