Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile1200g1596kcal228g8.4g72g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g630g1764kcal113.4g3.2g144.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g270g756kcal51.3g0g59.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4200g8232kcal785.4g23.2g552.6g0g
Valittu annoskoko2100g4116kcal392.7g11.6g276.3g0g
Annoskoko puolitettuna1050g2058kcal196.4g5.8g138.2g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.6g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269731