Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile1400g1862kcal266g9.8g84g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g735g2058kcal132.3g3.7g169.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g315g882kcal59.8g0g69.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4900g9604kcal916.2g27g644.8g0g
Valittu annoskoko2450g4802kcal458.1g13.5g322.4g0g
Annoskoko puolitettuna1225g2401kcal229.1g6.8g161.2g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.6g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269731