Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile1600g2128kcal304g11.2g96g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g840g2352kcal151.2g4.2g193.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g360g1008kcal68.4g0g79.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g10976kcal1047.2g30.8g736.8g0g
Valittu annoskoko2800g5488kcal523.6g15.4g368.4g0g
Annoskoko puolitettuna1400g2744kcal261.8g7.7g184.2g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.6g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269731