Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile1800g2394kcal342g12.6g108g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g945g2646kcal170.1g4.7g217.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g405g1134kcal76.9g0g89.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6300g12348kcal1178g34.6g829g0g
Valittu annoskoko3150g6174kcal589g17.3g414.5g0g
Annoskoko puolitettuna1575g3087kcal294.5g8.7g207.3g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.5g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269731