Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile200g266kcal38g1.4g12g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g105g294kcal18.9g0.5g24.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g45g126kcal8.5g0g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1372kcal130.8g3.8g92.2g0g
Valittu annoskoko350g686kcal65.4g1.9g46.1g0g
Annoskoko puolitettuna175g343kcal32.7g1g23.1g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.5g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269731