Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile2000g2660kcal380g14g120g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g1050g2940kcal189g5.3g241.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g450g1260kcal85.5g0g99g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7000g13720kcal1309g38.6g921g0g
Valittu annoskoko3500g6860kcal654.5g19.3g460.5g0g
Annoskoko puolitettuna1750g3430kcal327.3g9.7g230.3g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.6g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269731