Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha313g519kcal59.4g0g31.3g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g19g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Paseerattu tomaatti rainbow250g88kcal2.5g17.3g1.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl125g106kcal1.7g5.5g8.7g0g
Kasvisliemikuutio 14g42kcal1.3g1.9g3.2g0.2g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g375g1256kcal48.8g255g5.6g24g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2370g4303kcal229.8g569g126g52.4g
Valittu annoskoko1185g2152kcal114.9g284.5g63g26.2g
Annoskoko puolitettuna593g1076kcal57.5g142.3g31.5g13.1g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145