Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha375g623kcal71.3g0g37.5g0g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Jauhelihamauste, annos 15g23g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Paseerattu tomaatti rainbow300g105kcal3g20.7g1.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl150g128kcal2.1g6.6g10.5g0g
Kasvisliemikuutio 17g50kcal1.6g2.2g3.9g0.3g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g450g1508kcal58.5g306g6.8g28.8g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2844g5163kcal275.8g682.2g151.4g62.8g
Valittu annoskoko1422g2582kcal137.9g341.1g75.7g31.4g
Annoskoko puolitettuna711g1291kcal69g170.6g37.9g15.7g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145