Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha438g726kcal83.1g0g43.8g0g
Sipuli 105g32kcal1.3g5g0.2g1.8g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g26g0.8kcal0g0.3g0.3g0g
Paseerattu tomaatti rainbow350g123kcal3.5g24.2g1.8g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl175g149kcal2.4g7.7g12.2g0g
Kasvisliemikuutio 19g59kcal1.8g2.6g4.5g0.3g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g525g1759kcal68.3g357g7.9g33.6g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3318g6024kcal321.6g796.2g176.6g73.2g
Valittu annoskoko1659g3012kcal160.8g398.1g88.3g36.6g
Annoskoko puolitettuna830g1506kcal80.4g199.1g44.2g18.3g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145