Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g830kcal95g0g50g0g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Jauhelihamauste, annos 15g30g0.9kcal0g0.3g0.3g0g
Paseerattu tomaatti rainbow400g140kcal4g27.6g2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl200g170kcal2.8g8.8g14g0g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g600g2010kcal78g408g9g38.4g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3792g6885kcal367.6g910g201.6g83.8g
Valittu annoskoko1896g3442kcal183.8g455g100.8g41.9g
Annoskoko puolitettuna948g1721kcal91.9g227.5g50.4g21g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145