Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha563g934kcal106.9g0g56.3g0g
Sipuli 135g41kcal1.7g6.5g0.3g2.3g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g34g1kcal0g0.3g0.3g0g
Paseerattu tomaatti rainbow450g158kcal4.5g31.1g2.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl225g191kcal3.1g9.9g15.7g0g
Kasvisliemikuutio 25g75kcal2.4g3.3g5.8g0.4g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g675g2261kcal87.8g459g10.1g43.2g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4266g7745kcal413.8g1023.6g226.8g94.2g
Valittu annoskoko2133g3873kcal206.9g511.8g113.4g47.1g
Annoskoko puolitettuna1067g1936kcal103.5g255.9g56.7g23.6g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145