Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.3g0g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow50g18kcal0.5g3.5g0.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl25g21kcal0.3g1.1g1.7g0g
Kasvisliemikuutio 2.8g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g75g251kcal9.8g51g1.1g4.8g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana474g861kcal46.2g113.8g25g10.4g
Valittu annoskoko237g430kcal23.1g56.9g12.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna119g215kcal11.6g28.5g6.3g2.6g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145