Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha625g1038kcal118.8g0g62.5g0g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Jauhelihamauste, annos 15g38g1.1kcal0g0.4g0.4g0g
Paseerattu tomaatti rainbow500g175kcal5g34.5g2.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl250g213kcal3.5g11g17.5g0g
Kasvisliemikuutio 28g84kcal2.6g3.7g6.5g0.4g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g750g2513kcal97.5g510g11.3g48g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4740g8606kcal459.6g1137.4g252.4g104.4g
Valittu annoskoko2370g4303kcal229.8g568.7g126.2g52.2g
Annoskoko puolitettuna1185g2152kcal114.9g284.4g63.1g26.1g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145