Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.8g0g12.5g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g7.5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Paseerattu tomaatti rainbow100g35kcal1g6.9g0.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl50g43kcal0.7g2.2g3.5g0g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g150g503kcal19.5g102g2.3g9.6g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana948g1721kcal92g227.4g50.6g21g
Valittu annoskoko474g861kcal46g113.7g25.3g10.5g
Annoskoko puolitettuna237g430kcal23g56.9g12.7g5.3g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145