Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha188g311kcal35.6g0g18.8g0g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g11g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Paseerattu tomaatti rainbow150g53kcal1.5g10.4g0.8g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl75g64kcal1g3.3g5.2g0g
Kasvisliemikuutio 8.3g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g225g754kcal29.3g153g3.4g14.4g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1422g2582kcal138g341.4g75.6g31.4g
Valittu annoskoko711g1291kcal69g170.7g37.8g15.7g
Annoskoko puolitettuna356g645kcal34.5g85.4g18.9g7.9g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145