Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 560g926kcal93.8g0g61.6g0g
Sipuli (kuorittu)77g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Paprika punainen 280g82kcal2.6g12.6g1.1g5.3g
Maustekurkku280g46kcal2g8.4g0.3g5g
Kalaliemi laimennettu 560g17kcal0g1.7g1.1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 210g625kcal39g5.2g50.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 154g508kcal3.1g4.6g53.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4242g4451kcal283g72.4g337.2g23.2g
Valittu annoskoko2121g2225kcal141.5g36.2g168.6g11.6g
Annoskoko puolitettuna1061g1113kcal70.8g18.1g84.3g5.8g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270195