Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 640g1058kcal107.2g0g70.4g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Paprika punainen 320g94kcal3g14.4g1.3g6.1g
Maustekurkku320g53kcal2.2g9.6g0.3g5.8g
Kalaliemi laimennettu 640g19kcal0g1.9g1.3g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 240g715kcal44.5g6g57.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 176g581kcal3.5g5.3g61.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4848g5086kcal323g82.8g385.4g26.8g
Valittu annoskoko2424g2543kcal161.5g41.4g192.7g13.4g
Annoskoko puolitettuna1212g1272kcal80.8g20.7g96.4g6.7g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g7.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270195