Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 720g1190kcal120.6g0g79.2g0g
Sipuli (kuorittu)99g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Paprika punainen 360g105kcal3.4g16.2g1.4g6.8g
Maustekurkku360g59kcal2.5g10.8g0.4g6.5g
Kalaliemi laimennettu 720g22kcal0g2.2g1.4g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 270g804kcal50.1g6.7g64.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 198g654kcal4g5.9g69.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5454g5722kcal363.8g93.2g433.4g30g
Valittu annoskoko2727g2861kcal181.9g46.6g216.7g15g
Annoskoko puolitettuna1364g1431kcal91g23.3g108.4g7.5g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g7.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270195