Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 800g1323kcal134g0g88g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Paprika punainen 400g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Maustekurkku400g66kcal2.8g12g0.4g7.2g
Kalaliemi laimennettu 800g24kcal0g2.4g1.6g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 300g893kcal55.7g7.5g72g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 220g726kcal4.4g6.6g77g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6060g6358kcal404.2g103.6g481.6g33.4g
Valittu annoskoko3030g3179kcal202.1g51.8g240.8g16.7g
Annoskoko puolitettuna1515g1590kcal101.1g25.9g120.4g8.4g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g7.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270195