Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 200g331kcal33.5g0g22g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Maustekurkku100g17kcal0.7g3g0.1g1.8g
Kalaliemi laimennettu 200g6kcal0g0.6g0.4g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 75g223kcal13.9g1.9g18g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 55g182kcal1.1g1.7g19.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1515g1590kcal101g26g120.6g8.4g
Valittu annoskoko758g795kcal50.5g13g60.3g4.2g
Annoskoko puolitettuna379g398kcal25.3g6.5g30.2g2.1g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270195