Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 240g397kcal40.2g0g26.4g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Paprika punainen 120g35kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Maustekurkku120g20kcal0.8g3.6g0.1g2.2g
Kalaliemi laimennettu 240g7.2kcal0g0.7g0.5g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 90g268kcal16.7g2.2g21.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 66g218kcal1.3g2g23.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1818g1907kcal121g31g144.6g10.2g
Valittu annoskoko909g954kcal60.5g15.5g72.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna455g477kcal30.3g7.8g36.2g2.6g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270195