Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g15g90kcal3.6g1g8.1g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)41g57kcal4.6g0.2g4.3g0g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow11g101kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g496kcal16.4g2.4g47.2g0g
Valittu annoskoko107g248kcal8.2g1.2g23.6g0g
Annoskoko puolitettuna53g124kcal4.1g0.6g11.8g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703