Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g159g957kcal38.3g10.5g86.1g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)439g610kcal48.7g1.8g45.6g0g
Vesi399g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow120g1076kcal0g0g119.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2272g5285kcal174g24.6g502.6g0g
Valittu annoskoko1136g2643kcal87g12.3g251.3g0g
Annoskoko puolitettuna568g1321kcal43.5g6.2g125.7g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703