Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g179g1076kcal43g11.8g96.9g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)493g686kcal54.8g2g51.3g0g
Vesi448g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow135g1211kcal0g0g134.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g5946kcal195.6g27.6g565.4g0g
Valittu annoskoko1278g2973kcal97.8g13.8g282.7g0g
Annoskoko puolitettuna639g1487kcal48.9g6.9g141.4g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703