Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g199g1196kcal47.8g13.2g107.6g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)548g762kcal60.8g2.2g57g0g
Vesi498g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow150g1345kcal0g0g149.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g6607kcal217.2g30.8g628.2g0g
Valittu annoskoko1420g3304kcal108.6g15.4g314.1g0g
Annoskoko puolitettuna710g1652kcal54.3g7.7g157.1g0g
Arvot/100g100g233kcal7.6g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703