Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g25g150kcal6g1.6g13.5g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)69g95kcal7.6g0.3g7.1g0g
Vesi62g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow19g168kcal0g0g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g826kcal27.2g3.8g78.6g0g
Valittu annoskoko178g413kcal13.6g1.9g39.3g0g
Annoskoko puolitettuna89g207kcal6.8g1g19.7g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703