Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g30g179kcal7.2g2g16.1g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)82g114kcal9.1g0.3g8.5g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow22g202kcal0g0g22.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g991kcal32.6g4.6g94g0g
Valittu annoskoko213g496kcal16.3g2.3g47g0g
Annoskoko puolitettuna107g248kcal8.2g1.2g23.5g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703