Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g35g209kcal8.4g2.3g18.8g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)96g133kcal10.6g0.4g10g0g
Vesi87g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow26g235kcal0g0g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana497g1156kcal38g5.4g110g0g
Valittu annoskoko249g578kcal19g2.7g55g0g
Annoskoko puolitettuna124g289kcal9.5g1.4g27.5g0g
Arvot/100g100g233kcal7.6g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703