Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g40g239kcal9.6g2.6g21.5g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)110g153kcal12.2g0.4g11.4g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow30g269kcal0g0g29.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana568g1322kcal43.6g6g125.6g0g
Valittu annoskoko284g661kcal21.8g3g62.8g0g
Annoskoko puolitettuna142g330kcal10.9g1.5g31.4g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703