Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g40g240kcal9.6g2.6g21.6g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)110g153kcal12.2g0.4g11.4g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow30g270kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana570g1326kcal43.6g6g126g0g
Valittu annoskoko285g663kcal21.8g3g63g0g
Annoskoko puolitettuna143g332kcal10.9g1.5g31.5g0g
Arvot/100g100g233kcal7.6g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703