Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g45g269kcal10.8g3g24.2g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)123g172kcal13.7g0.5g12.8g0g
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow34g303kcal0g0g33.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g1487kcal49g7g141.2g0g
Valittu annoskoko319g743kcal24.5g3.5g70.6g0g
Annoskoko puolitettuna160g372kcal12.3g1.8g35.3g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703