Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g5g30kcal1.2g0.3g2.7g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)14g19kcal1.5g0.1g1.4g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g165kcal5.4g0.8g15.6g0g
Valittu annoskoko36g83kcal2.7g0.4g7.8g0g
Annoskoko puolitettuna18g41kcal1.4g0.2g3.9g0g
Arvot/100g100g233kcal7.6g1.1g22g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703