Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g50g299kcal12g3.3g26.9g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)137g191kcal15.2g0.5g14.2g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow37g336kcal0g0g37.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana710g1652kcal54.4g7.6g157g0g
Valittu annoskoko355g826kcal27.2g3.8g78.5g0g
Annoskoko puolitettuna178g413kcal13.6g1.9g39.3g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703